WedholmsNyårsmeny / New Years Menu Nyår Wedholms 2025Amuse boucheKrustad med hummer, bryntsmörskum och dill Oysters & pearls (ostron med caviar) Förrätter / StartersCrudo på Kammussla med gurka, jalapeño, avokado, forellrom och puffat ris Tonfisk och anklever à la Le Benardin Varmrätter / Main coursesRåstekt havskräfta med jordärtskockspuré, äpple och skaldjursskumGrillad Piggvarsfilé Rossini med potatisterrine Ost / Cheese OstvagnDesserts / DessertsChokladterrine med hallonsorbert1995:-/pp Boka Här På Wedholms fisk får man känna sig lite viktig, speciell – ja nästan utvald. Även om man inte är kändis eller kunglighet. – Svenska Dagbladet 6 mars 2015 På Wedholms fisk får man känna sig lite viktig, speciell – ja nästan utvald. Även om man inte är kändis eller kunglighet. – Svenska Dagbladet 6 mars 2015 På Wedholms fisk får man känna sig lite viktig, speciell – ja nästan utvald. Även om man inte är kändis eller kunglighet. – Svenska Dagbladet 6 mars 2015