Boka bord eller
ett chambre séparée

Bordsreservation

Här kan du enkelt boka bord för sällskap upp till tio personer. Är ni fler eller har andra önskemål och frågor är du varmt välkommen att ringa på: 08-611 78 74 eller om du föredrar e-post: info@wedholmsfisk.se

Privata tillställningar

Har du något roligt att fira eller viktigt att avhandla? På Wedholms Fisk finns de optimala förutsättningarna för att skapa en minnesvärd upplevelse för dig och ditt sällskap – oavsett om det handlar om en affärslunch, studentmottagning, bröllop eller en middag med nära och kära. Nedan ser du våra salonger och matsalar. 

Välkommen att höra av dig till oss: 08-611 78 74 eller att maila din förfrågan till: info@wedholmsfisk.se

Karl Nordströms matsal

II Karl Nordströms matsal finns, förutom en gedigen samling nationalromantiska målningar, alla förutsättningar för ett riktigt lyckat evenemang för upp till 24 personer i avskildhet. Från affärsluncher och herrmiddagar till dop och andra familjebegivenheter. Här finns egen garderob, bekvämlighetsinrättning och vi kan ordna med en egen entré om så önskas.
Dukning; Max 15 personer vid ett långbord eller 2 långbord med max 12p/bord   

 

Bærtling-salongen

I Bærtling-salongen kan man, precis som namnet antyder, beskåda abstrakta alster signerade en av den svenska modernismens största namn och avnjuta åtskildhet och sagolik mat i sällskap på upp till 10 personer. 

Rummet är privat så till vida att man sitter som enda sällskap men eftersom rummet ligger i fil utanför Nordstöms Matsal fungerar detta som genomfart. 

Galleriet/Barmatsalen

Barmatsalen erbjuder flera möjligheter för dig som vill ha en bit av Wedholms för dig själv och ditt sällskap och du får en härlig utsikt över Nybrokajen på köpet.
Matsalen passar utmärkt för sällskap upp till 20 personer.
Denna matsal kan göras till ett Chambre då vi kan byta entré för övriga a la carte gäster. 

Restauranger som ingår i Melanders Group