Set menu
för stora sällskap /
for large groups over 8 people
Menyförslag för sällskap över 8 personer, vänligen notera att Ni måste välja enat menyval.
Meny 1
Förrätt/Starter
Löjrom från Kalix serverad med smetana, rödlök och smörstekt toast
Bleak roe from Kalix served with smetana, red onion and butter fried toast
Vin; Riesling Quinterra, Kühling-Gillot, Reinhessen, Tyskland
Varmrätt/Main Course
Pocherad Piggvarsfilé med sauterad mangold
och Champagnesås
Poached fillet of Turbot with sauted chard and
Champagne sauce
Vin; Sancerre Paul Prieur, Loire, Frankrike
Dessert
Fläderglaserade jordgubbar med jordgubbssorbet och jorgubbscoulis
smaksatt med brynt smör
Elderberry glazed strawberries with strawberry sorbet and strawberry coulis flavoured with browned butter
Vin; Kabir Moscato, Donnafugata, Pantelleria, Italien
Menypris 1220:- /pp Vinpaket : 695:- /pp
Meny 2
Förrätt/Starter
Tonfisk crudo med libbsticka, gravad citron, avocado och rapsfrön
Tuna fish crudo with lovage, cured lemon, avocado and rapeseed shoot
Vin; Nerina Etna Bianco, Girolamo russo,Etna Italien
Varmrätt/Maincours
Pocherad Rödingfilé med sojabönor, gurka, pepparrot och forellrom
Poached fillet of Char with soybeans, cucumber, horseradish and trout roe
Vin: 2016 Kloster Eberbach Berg Schlossberg,Riesling Feinherb, Reingau, Tyskland
Dessert
Créme Brulée
Vin; Sauternes, Château Haut-Mayne, Sauternes, Bordaux, Frankrike
Menypris 910:-/pp Vinpaket : 720:- /pp
Meny 3
Förrätt/Starter
Hummerconsommé med gravad Gös, spritärtor och krasse
Lobster Consommé with cured Pike-perch, fresh peas and cress
Varmrätt/Main Cours
Grillad hel Sjötunga på ben med säsongens grönsaker och kryddsmör och grillad citron Grilled whole sole on the bone with seasonal vegetables, herb butter and grilled lemon
Vin; Crozes-Hermitage Les Pontiax, Laurent Fayolle, Rhône, Frankrike
Dessert
Chokladkräm med gräddglass,pain de mie och havssalt
Chocolate cream with cream ice cream, pain de mie and sea salt
Vin; Ben Rye ,Passito di Pantelleria, Donnafugata, Sicilien