Set menu
för stora sällskap
Menyförslag för sällskap över 8 personer, vänligen notera att Ni måste välja enat menyval.
Meny 1
Förrätt/Starter
Kantarellsoppa med terrine på Kammussla o
Chanterelle soup with Scallop terrine
Vin; Ménard-Gaborit, Muscadet Sévre et Maine Sür Lie, Loire, Frankrike
Varmrätt/Main Course
Pocherad Röding med inlagda blåmusslor, musselskum, örtcrust, majrova,
svart stenbitsrom och pressad potatis
Poached Char with pickled blue mussels, mussel foam, herb crust, turnip, black lumpfish roe and potato
Vin; Domaine du Pélican Chardonnay, Arbois, Jura, Frankrike
Dessert
Crème brulée
Créme Brulee
Vin; Grand Tokaij Szamorodni, Tokaij, Ungern
Menypris : 825:- /pp
Meny 2
Förrätt/Starter
Lättrökt Röding med forellrom, bakat ägg, krispig ostronskivling och svampbuljong
Lightly smoked Char with trout roe, baked egg, crispy oyster mushroom and mushroom broth
Vin; Riesling Quinterra, Kühling-Gillot, Reinhessen, Tyskland
Varmrätt/Maincours
Pocherad Hälleflundra med Champagnesås och sauterad spenat
Poached Halibut with Champagne sauce and sauted spinach
Vin; Bouzeron Aligoté, Domaine de Villaine, Bourgogne, Frankrike
Dessert
Rårörda Lingon med färskostkräm, saltkolasås och digestivekex
Raw stired fried Lingon berries with cream cheese cream and digestive biscuits
Vin; Sauternes, Château Haut-Mayne, Graves, Bordeaux, Frankrike
Menypris : 885:-/pp
Meny 3
Förrätt/Starter
Halstrad Tonfisktartar med picklad gul chili, forellrom,
basilikaskum och svart tapioka chips
Fried Tuna tartar with pickle yellow chili, trout roe, basil foam and blach tapioca chips
Vin; Steiner Hund Riesling, Stagård, Kremstal, Österrike
Varmrätt/Main Cours
Grillad hel Sjötunga på ben med confiterade champinjoner, smörstekta kantareller, friterad ostronskivling, torkad persilja och svampmajonnäs
Grilled whole Sole on the bone with confit mushrooms, butter-fried chanterelles, deep-fried
oyster mushrooms, dried parsaley and mushroom mayonnaise
Vin; Crozes-Hermitage Les Pontaix, Laurent Fayolle, Rhône, Frankrike
Dessert
Mörk Chokladmousse med rombakat plommon, långpepparglass och tagetesört
Dark chocolate mousse with rhum baked plum served with long pepper ice cream and tagetes herb
Vin; 1998 Chardonnay Nr 2 Trockenbeerenauslese, Kracher, Burgenland, Neusiedlersee, Österike
Menypris 1335:-/pp
