Påsk

Påsken på Wedholms

Lagom till vårens härligaste mathögtid har vår köksmästare komponerat en utsökt brunchmeny med påsktema. På påskens trerättersmeny finner du sill och lax till förrätt, till varmrätt väljer du mellan tre rätter med någon av följande fina fiskar huvudrollen: röding, hälleflundra eller gös. Som en värdig avslutning på denna festmåltid har vi dukat fram en generös dessertbuffé.
Årets påskbrunch kan avnjutas följande tider:
Långfredag och påskafton: 12.00-16.00 (Á la carte serveras från kl. 18.00)
Vi har för övrigt även öppet på skärtorsdagen kl. 11.30-23.00 då vi serverar en lunchmeny 11.30-15.00 och a la carte 15.00 – 23.00.
Varmt välkommen att fira en riktigt glad påsk hos oss på Nybrokajen!

Påsk

Påsken på Wedholms

Lagom till vårens härligaste mathögtid har vår köksmästare komponerat en utsökt brunchmeny med påsktema. På påskens trerättersmeny finner du sill och lax till förrätt, till varmrätt väljer du mellan tre rätter med någon av följande fina fiskar huvudrollen: röding, hälleflundra eller gös. Som en värdig avslutning på denna festmåltid har vi dukat fram en generös dessertbuffé.
Årets påskbrunch kan avnjutas följande tider:
Långfredag och påskafton: 12.00-16.00 (Á la carte serveras från kl. 18.00)
Vi har för övrigt även öppet på skärtorsdagen kl. 11.30-23.00 då vi serverar en lunchmeny 11.30-15.00 och a la carte 15.00 – 23.00.
Varmt välkommen att fira en riktigt glad påsk hos oss på Nybrokajen!

Restauranger som ingår i Melanders Group