Som en del i Wedholms 40-årsjubileum bjuder Nisse Molinder in tre stjärnor till köket: Jessie Sommarström, Tea Malmegård och Desirée Jaks.
Tillsammans skapar dessa legendarer en sjurätters avsmakningsmeny för en eftermiddag fylld av inspiration, kreativitet och smakupplevelser på högsta nivå.
Avsmakningsmeny
Amuse-bouche
Crudo på pilgrimsmussla
från Hitra, rökt romsäck, rättika, rabarberjuice och XO-sås
Dessie
Modern kulturgröt
på svenskt klippt korn med vild och odlad svamp, höstäpple och skum på jordärtskocka
Jessie
Kalvbräss och Havskräfta
kål, schalottenlök och sauce vin jaune
Thea
Brunkrabba
grillade kantareller, selleri, fermenterad grön chili och smörad skaldjurssås
Dessie
Algbakad gös
med höstgrönt från hav och land, serverad med skummig blåmusselssås
Jessie
Dovhjort Majskräm
skysås med Concorde vinäger, stekt svamp och gravade svarta vinbär
Thea
Åkerbärsglass
salt & pepparmaräng, kalvdans och Josefinkaka
Thea
7-rättersmeny 1995:- per person