Avsmakningsmeny

Gäller för samtliga i sällskapet, kan beställas fram till kl 20.30
Available for everyone at the table, can be ordered until 8.30 pm

Första / First
Ceviche på gös med havtornscrème, chili, gurka, sesam och friterad rispapper
Ceviche of Pike Perch served with sea buckthorn cream, chili, cucumber, sesame and deep fried rice paper
Vin: 2019 Riesling “Quinterra” Kühling-Gillot Rheinhessen - Tyskland
10cl
Andra / Second
Hummersoppa med hummerkött, forellrom och hummermajonnäs
Lobster soup with lobster meat, trout roe and lobster mayonnaise
Vin:2017 Berg Schlossberg Riesling Trocken GG, Rheingau, Tyskland
10cl
Tredje / Third
Pocherad Sjötunga med forellrom och Champagnesås
Poached Sole with trout roe and Champagne sauce
Vin: 2017 Puligny Montrachet,Jean Louis Chavy, Magnum, Bourgogne - Frankrike
10 cl
Fjärde / Fourth
Grillad Piggvarsfilé med variation på kål, kålsmörsås och brandade
Grilled fillet of Turbot served with variation of cabbage, kale butter sauce and brandade
Vin: 2017 Paso Robles Estate Chardonnay, Eberle Winery Kalifornien - USA
10 cl
Femte / Fifth
Variation av höstäpple med mandelkaka, hasselnötscrumble och äppelsorbet på Värmdöäpplen
Variation of autumn apple with almond cake, hazelnut crumble and apple sorbet
Vin: 1998 Trockenbeerenauslese No. 2 Chardonnay, Weingut Kracher, Neusiedlersee, Österrike
6cl
Pris / Price
1150:- ex Vin/ 1900:- ink Vin