Veckans Lunchmeny

RRÄTTER

Hummerconsommé med halstrad kammussla, hummerkött och räkor
1/2  155:- 1/1  225:-

Svenska flatostron från Havstenssund 65:-

Matjessill med saltbakad rödlök, hackat ägg, brynt smör och potatiscrème med gräslök 155:-

Ceviche på gös med havtornscrème, chili, gurka samt friterat rispapper 195:-

Löjrom med syrad grädde, rödlök och smörstekt pain de mie 360:-

Störrom - Serverad med smörstekt toast
- Oscietra Mejstic, Odlad Holland 35 gr  1100:-

                                                                                                                                                                                                              

VECKANS SALLAD

Laxsallad med teriyakisås, bakad pak-choi, sesamfrön, koriander och jordärtskocka 195:-

 

VECKANS HUSMAN

Havets Wallenbergare med smörslungade gröna ärtor, skirat smör och potatispuré 265:-

 

LUNCH VARMRÄTTER

Pocherad öring med honungsrostad broccoli och blomkål, citronsås samt dillslungad potatis 265:-

Grillad helgeflundra med sås på kallrökt lax, tomat och dill samt krämig potatissomp 295:-

Öppen fisk- och skaldjurslasagne toppad med blåmusslor, scampi, öring, skummig skaldjurssås
och friterad ostonskivling 315:-

Smörstekt marulk ”Cordon Bleu” med slungade bondbönor, vispat sardellsmör,
rödvinssås och rostad potatis 325:-

Kokt piggvar i bit med pepparrot, brynt smör och dillslungad potatis 645:-

Parmesangratinerad piggvarsfilé med kammusslor och Champagnesås och ris från Saltå Kvarn 645:-

Grillad sjötunga med kantareller och scharlottenlökshollandaise och dillslungad potatis 695:-