Veckans Lunchmeny

RRÄTTER

Karl-Johanssvampsoppa med tryffelcrème och krutonger 1/2  155:-  1/1  235:-

Svenska flatostron från Havstenssund 65:-

Gubbröra serverad på kavring toppad med tångrom 165:-

Handfiléad kryddsill från Klädesholmen med konfitbakad äggula, gräslök,
dill, rödlök, gräddfil, kavring, potatis och brynt smör 165:-

Löjrom med syrad grädde, rödlök och smörstekt pain de mie 360:-

Störrom - Serverad med smörstekt toast
- Huso Gold Imperial, Halvvild Kina 35 gr 1200:-
- Oscietra Mejstic, Odlad Holland 35 gr 1100:-
- Oscetra, Anna Dutch Gold, Odlad Holland 28 gr 990:-                                                                                                                                                                                                                                  

VECKANS SALLAD

Sallad med varmrökt lax, marinerad hummer, gurka, mango, chili och asiatisk dressing 195:-

LUNCH VARMRÄTTER

Pocherad torskrygg med äggsås, brynt smör och kokt potatis 265:-

Ugnsbakad rödingfilé med tapenade, rostade pinjenötter, putanescasås och potatispuré 295:-

Smörstekt uer med rostade mandlar, picklad rotfruktssallad, örtsmör och potatisterrine 365:-

Grillad helgeflundra med stuvad kål, knaperstekt sidfläsk, kål- och svampbuljong
och kokt potatis 365:-

UTVALDA WEDHOLMS KLASSIKER

Kokt piggvar i bit med pepparrot, brynt smör och dillslungad nypotatis 645:-

Parmesangratinerad piggvarsfilé med kammusslor och Champagnesås och ris från Saltå Kvarn 645:-

Fricassé på piggvar, sjötunga, hummer och kammusslor i Champagnesås och ris från Saltå Kvarn 695:-

Grillad sjötunga med kantareller och schalottenlökhollandaise och dillslungad potatis 695:-