Veckans Lunchmeny

Vecka 19

RRÄTTER

Ostron från Havstenssund (flata)  65:-/st

Störrom - Serverad med smörstekt toast
- Oscetra, Anna Dutch Gold, Holland 28 gr  990:-

Löjrom från Kalix med syrad grädde, rödlök och smörstekt brioche   360:-

Handfiléad matjessill från Norrøna med konfitbakad äggula, gräslök,
dill, rödlök, gräddfil, kavring, potatis och brynt smör  175:-

Toast Skagen toppad med forellrom  170:-

Vit sparris serverad med hollandaisesås   155:-

Vit sparrissoppa serveras med grön och vit sparris, räkor,    1/2 125:-
ramslöksmajonnäs och rädisa    1/1 205:-                                                                    

  

VECKANS SALLAD

Sallad med lättrökt röding, avocado, fänkål, tomat
gurka, rostad morot, picklad lök, ägg och ramslökscrème 195:-

 

VECKANS HUSMAN

Smörstekt makrillfilé serveras med stuvad spenat och kokt potatis  255:-

 VARMRÄTTER

Ugnsbakad lax serveras med smörstekt purjolök, bacon samt rödvinssky och potatispuré   285:-

Ångad torskrygg serveras med matjessill, pocherat ägg, gräslök, rödlök,  
brynt smör och kokt potatis   365:-                                                                                                                                             

Parmesangratinerad rödtungsfilé serveras med smörstekta champinjoner,
Champagnesås och pressad potatis   375:-

Grillad helgeflundra serveras med vit och grön sparris, stekt savoykål, forellrom,
hollandaisesås och kokt potatis 390:-

Sjötunga Meuniere serverad med brynt smör och kokt potatis   505:-

Helpocherad Sjötunga med forellrom, ris och Champagnesås  555:-

Grillad Piggvar i bit med smörslungade sugarsnaps, scharlottenlökshollandaise och kokt potatis   645:-

Parmesangratinerad Piggvarsfilé med kammusslor, ris och Champagnesås 665:-