Torsdag 27/6

RRÄTTER/ STARTERS

Skagenröra med löjrom serverad på Danskt rågbröd
  Skagen mixture with bleak roe served on Danish rye bread  145:-

Sallad med gravad lax, picklad vit sparris och fänkålssenapssås
   Salad with cured salmon, pickled white asparagus and a fennel mustard sauce 135:- 

 VARMRÄTTER/ MAIN COURSES

Pocherad filé av Hjälmaregös med forellrom och Champagnesås
Poached fillet of Pike Perch with trout roe and Champagne sauce  350:-

Kokt Västerhavstorsk med brynt smör och pepparrot
Steamed West Sea Cod with grated horseradish and browned butter  305:-

Grillad filé av fjällröding med grön sparris och Dijonhollandaise
      Grilled fillet of Arctic Char with green asparagus and
Dijon mustard hollandaise  265:-

 DESSERT

Minicrème brûlée med vaniljbakad rabarber
Mini crème brûlée with vanilla baked rhubarb  79:-