WedholmsNyårsmeny / New Years Menu Nyår Wedholms 2024 Amuse boucheOstron från Orust med jalapeno, gurka och forellromOyster with jalapeno, cucumber and trout roe Förrätter / StartersRå pilgrimsmussla med Kalixlöjrom, citrus och avokadoRaw Scallop with Kalix bleak roe, lemon and avocadoHummerravioli med hummerconsommé, parmesan och mandelLobster ravioli with lobster consommé, parmesan and almond Varmrätter / Main coursesPocherad Sjötunga med ChampagnesåsPoached Sole with Champagne sauceMarulk med anklever, brioche och tryffelMonkfish with duck liver, brioche and truffleDesserts / DessertsChampagnesorbetChampagne sorbetChokladkräm med havtorn och saltkolaChocolate cream with sea buckthorn and salted caramel1995:-/pp Boka Här På Wedholms fisk får man känna sig lite viktig, speciell – ja nästan utvald. Även om man inte är kändis eller kunglighet. – Svenska Dagbladet 6 mars 2015 På Wedholms fisk får man känna sig lite viktig, speciell – ja nästan utvald. Även om man inte är kändis eller kunglighet. – Svenska Dagbladet 6 mars 2015 På Wedholms fisk får man känna sig lite viktig, speciell – ja nästan utvald. Även om man inte är kändis eller kunglighet. – Svenska Dagbladet 6 mars 2015