Friday 29/6

RRÄTTER/ STARTERS
Skagen på rågbröd
Skagen mixture served on rye bread 145:-

Matjessill med gräddfil och örter
Matjes herring with sour cream and herbs 125:-
  

VARMRÄTTER/ MAIN COURSES
Pocherad filé av Hjälmaregös med ljummen sallad på tomat, sardeller och schalottenlök
 Poached fillet of Pike-Perch from lake Hjälmaren with tepid tomato salad, anchovy and shallot onion  350:-

Kokt torsk med räkor salladslök och bouillabaissesås
Boiled Cod with salad onion schrimps and bouillabaisse sauce   305:-

Ugnsbakad rödingfilé med svampsås och forellrom
 Oven baked fillet of Char with mushroom sauce and rout roe  265:-
  

DESSERT
Passionsfrukt glass med mandelflarn
Passion fruit ice cream with almond tuile 79:-

Färskmalet bryggkaffe och petit four
Freshly ground filter coffee and petit four  60:-