À la carte-meny

Soppor/ Soups
Hummersoppa med hummerkött, forellrom och hummermajonnäs
Lobster soup with lobster meat, trout roe and lobster mayonnaise
Stor/large 265:-
Liten/small 165:-
Förrätter/ Starters
Störrom - Serverad med smörstekt toast - Oscetra, Anna Dutch Gold, Holland
Sturgeon Caviar – Served with butter fried toast
28g 990:-
Gravlaxtoast med pepparrot, forellrom och hovmästarsås
Toast with cured Salmon, horseradish, troutroe and sweet mustard sauce
185:-
Sotad tartar på fjällröding med forellrom, soyaemulsion, korianderört, mango, gurka, chili, salladslök och friterad wonton
Seared tartar of Arctic Char with trout roe, soy emulsion, cilantro, mango, chilli, spring onion and deep fried wonton
195:-
Handfiléad kryddsill från Klädesholmen med konfitbakad äggula, gräslök, dill, rödlök, gräddfil, kavring, potatis och brynt smör
Spiced herring from Klädesholmen, egg yolk confit, chives, dill and red onion, sour cream, sweet rye bread, potatoes and browned butter
175:-
Fricassé
Fricassé på bergtunga, piggvar, hummer och kammusslor i Champagnesås
Fricassee of Lemon Sole, Turbot, Lobster and Scallops in Champagne sauce
695:-
Piggvar/ Turbot
Ångkokt med brynt smör och pepparrot
Steamed with horseradish and browned butter
645:-
Grillad med smörkokta sockerärtor och schalottenlökshollandaise
Grilled with butter braised snow peas and shallot onion hollandaise
645:-
Parmesangratinerad med kammusslor och Champagnesås
Gratinated with parmesan cheese, scallops and Champagne sauce
645:-
Lax/ Salmon
Grillad med vit sparris, konfiterad portabello, krasse och hollandaise
Grilled Salmon with white asparagus, portabello confit, bleak roe, cress and hollandaise sauce
335:-
Kammusslor/ Scallops
Grillade Kammusslor med forellrom och dragonsmörsås
Grilled King Scallops with trout roe and tarragon butter sauce
435:-
Parmesangratinerade laxqueneller med sauterad spenat och Champagnesås
Parmesan gratinated Salmon quenelles with sautéed spinach and Champagne sauce
295:-
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Rimmad lax med dillstuvad potatis
265:-
Marulk/ Monkfish
Helgeflundra/ Halibut
Pocherad Helgeflundra med forellrom och Champagnesås
Poached Halibut with trout roe and Champagne sauce
445:-
Grillad Helgeflundra serverad med smörkokt grön och vit sparris, bellaverdebroccoli, forellrom samt schalottenlökshollandaise
Grilled Halibut with butter braised, green and white asparagus, Fiorina, trout roe and shallot onion hollandaise
435:-
Wedholms Kött
Rödvinsbrässerad oxkind serverad med sotad bellaverdebroccoli, skysås, friterat potatiscrust samt sellericrème
Red wine braised Beef cheek served with charred bellaverde broccoli, potato crust, red wine sauce and a potato and celeriac crème
365:-
Wedholms Vegetariska
Svampravioli serverad med sellericrème, smörstekta kastanjechampinjoner, friséesallad samt friterat lök- och kålcrust
Mushroom ravioli served with celeriac crème, butter fried chestnut mushrooms, curly endive and deep fried onion and kale crust
235:-
Desserter/ Desserts
Jordgubbar med mandelkaka, jordgubbsbavaroise, maräng och vaniljglass med lättvispad grädde
Strawberries with almond cake, strawberrie bavaroise, meringue and vanilla ice cream with lightly whipped cream
165:-