Veckans Lunchmeny

RRÄTTER

Hummersoppa med kokosmjölk, citrongräs, halstrad tonfisk, pak-choi
och friterad tofu
1/2  135:- 1/1  225:-

Svenska flatostron från Havstenssund 65:-

Sotad gremolataglacerad kungskrabba med avokadoterrine, marinerad forellrom
samt persilja- och silverlökssallad 185:-

Handfiléad kryddsill från Klädesholmen med konfitbakad äggula, gräslök,
dill, rödlök, gräddfil, potatis och brynt smör 175:-

Löjrom med syrad grädde, rödlök och smörstekt brioche 360:-

Störrom - Serverad med smörstekt toast
- Oscietra, Anna Dutch Gold Odlad Holland 28 gr 990:-

VECKANS SALLAD

Sallad med ljummen varmrökt lax, grillad gemsallad, kokt ägg, bakad fänkål och aioli 198:-

VECKANS HUSMAN

Ångad torskrygg med gräslöksmarinerade kräftstjärtar, hummerskum,
frissésallad, parmesan och potatispuré 255:-

LUNCH VARMRÄTTER

Ugnsbakad rödingfilé med honung- och citronrostade rotfrukter, frissésallad med
nyriven parmesan samt rostad potatis 275:-

Grillad lax med glacerad kungskrabba, friterad svartrot, musselskum och potatispuré 295:-

Smörstekt marulk med skogschampinjonsås, friterad salvia och dillslungad potatis 325:-

Pocherad helgeflundra med sauterad spenat, forellrom, , Champagnesås och ris från Saltå Kvarn 365:-

Kokt piggvar i bit med pepparrot, brynt smör och dillslungad potatis 645:-

Parmesangratinerad piggvarsfilé med kammusslor och Champagnesås och ris från Saltå Kvarn 645:-

Grillad sjötunga med brynt blandsvamp och scharlottenlökshollandaise och dillslungad potatis 695:-