Tasting menu

Available for the whole party until 9pm 

Första/ First
Halstrad kammussla med brynt skogssvamp, king crab aioli och, späda örtblad
Seared king scallops with browned forest mushrooms, king crab aioli and baby herb leaves
Vin: Charles Heidsieck Brut Réserve, Champagne, Frankrike
18cl
Andra/ Second
Lätthalstrad laxrygg med höstbetor, wasabirostade sesamfrön och soyamajonnäs
Lightly seared back of salmon served with autumn beets, wasabi roasted sesame seeds
Vin: Haus Klosterberg Riesling Trocken Markus Molitor, Mosel-Saar-Ruwer,Tyskland
10cl
Third / Tredje
Pocherad Sjötunga med scampi och basilikasås
Poached Sole with scampi and basil sauce
Vin: Ried Kranachberg Sauvignon Blanc, Sattlerhof, Südsteiermark, Österrike 10cl
10 cl
Fourth / Fjärde
Grillad Piggvar med smörkokta sockerärtor och Schalottenlökshollandaise
Grilled Turbot with butter braised snow peas and Shallot onion hollandaise
Vin: Presqu'ile Chardonnay, Santa Barbara, Kalifornien, USA 10cl
10 cl
Fifth / Femte
En bit utvald ost med kvittenmarmelad
A selected piece of seasonal cheese with quince jam
Vin: Thann Pinot Gris, Domaine Zind Humbrecht, Alsace
6 cl
Sixth / Sjätte
Cognacsflamberad ananas med pecannötter och brynt smörglass
Cognac pineapple flambé with pecan nuts and rrowned butter ice creame,
Choklad crème brûlée med portvinsmarinerade fikon och druvor
Chocolate crème brûlèe with port wine marinated figs and grapes
Vin: Vin de Constance,Klein Constantia, Syd Afrika, 6cl
6cl
Pris / Price
1150:- / 1810:- with wine package