Tasting menu

Available for the whole party until 9pm 

Första/ First
Kyld vichyssoise med tryffel och hummerröra på liten toast
Chilled vichyssoise with truffle and lobster toast
Vin: Charles Heidsieck Brut Réserve, Champagne, Frankrike
18cl
Andra/ Second
Halstrad kammussla med kyld crème ninon, späda örtblad och sommarprimörer
Seared king scallops with chilled crème ninon, baby herb leaves and summer primeurs
Vin: Haus Klosterberg Riesling Trocken Markus Molitor, Mosel-Saar-Ruwer,Tyskland
10cl
Third / Tredje
Pocherad Sjötunga med scampi och basilikasås
Poached Sole with scampi and basil sauce
Vin: Schug Sauvignon Blanc Carneros, Kalifornien, USA 10cl
10 cl
Fourth / Fjärde
Grillad Helgeflundra med grön sparris och Schalottenlökshollandaise
Grilled Halibut with green asparagus and Shallot onion hollandaise
Vin: Matthiasson Chardonnay, Linda Vista Vineyard, Napa Valley, Kalifornien, USA 10cl
10 cl
Fifth / Femte
En bit utvald ost med kvittenmarmelad
A selected piece of seasonal cheese with quince jam
Vin: Thann Pinot Gris, Domaine Zind Humbrecht, Alsace
6 cl
Sixth / Sjätte
Vit jordgubbschokladmousse med karamelliserad mille feuille,
Grilled pineapple with Verjus and honey saucWhite strawberry chocolate mousse with caramelized mille feuille,
Varma hjortron med vaniljglass
Warm cloudberries with vanilla ice cream
Vin: Vin de Constance,Klein Constantia, Syd Afrika, 6cl
6cl
Pris / Price
1000:- / 1645:- with wine package