Tasting menu

Available for the whole party until 9pm 

Första/ First
Sotad tartar på fjällröding med forellrom, soyaemulsion, korianderört, mango, gurka, chili, salladslök och friterad wonton
Seared tartar of Arctic Char with trout roe, soy emulsion, cilantro, mango, chilli, spring onion and deep fried wonton
Vin: 2018 Diel Burg Layer Hölle Riesling, Schlossgut Diel, Nahe - Tyskland
10cl
Andra/ Second
Smörstekta kammusslor med jalapeño, grön sparris, picklad kålrabbi, karamelliserad jordärtskockscrème, krutonger, löjrom och saffransskum
Butter fried scallops with jalapeño, pickled rutabaga, green asparagus, croutons, caramelized jerusalem artichoke cream, bleak roe and saffron foam
Vin: 2017 Riesling Berg Schlossberg Grosses Gewächse, Kloster Eberbach, Rheingau, Tyskland
10cl
Tredje / Third
Pocherad Sjötunga med forellrom och Champagnesås
Poached Sole with trout roe and Champagne sauce
Vin: 2017 Puligny Montrachet, François Carillon, Bourgogne - Frankrike
10 cl
Fjärde / Fourth
Grillad Piggvar med smörkokta sockerärtor och Schalottenlökshollandaise
Grilled Turbot with butter braised snow peas and Shallot onion hollandaise
Vin: 2017 Meursault Vieilles Vignes, Buisson Battault, Bourgogne - Frankrike
10 cl
Femte / Fifth
Inkokt rabarber med kanel- och kardemummacrumble, vaniljbavaroise, yoghurtskum och rabarbersorbet
Soused rhubarb served with cinnamon and cardamom crumble, yoghurt foam and rhubarb ice cream
Vin: 2017 Ried Kranachberg Trockenbeerenauslese Sauvignon Blanc Hannes Sabathi, Südsteiermark, Österrike
6cl
Pris/ Price
1150:- ex Vin/ 1995:- ink Vin