Tasting menu

Available for the whole party until 9pm 

Första / First
Ceviche på gös med havtornscrème, chili, gurka, sesam och friterad rispapper
Ceviche of Pike Perch served with sea buckthorn cream, chili, cucumber, sesame and deep fried rice paper
Vin: 2019 Riesling “Quinterra” Kühling-Gillot Rheinhessen - Tyskland
10cl
Andra / Second
Hummersoppa med hummerkött, forellrom och hummermajonnäs
Lobster soup with lobster meat, trout roe and lobster mayonnaise
Vin:2017 Schlossberg Riesling Gran Cru Domaine Kirrenbourg Martin Chaetzel Alcase
10cl
Tredje / Third
Pocherad Sjötunga med forellrom och Champagnesås
Poached Sole with trout roe and Champagne sauce
Vin: 2019 Puligny Montrachet, Sylvian Bzikot Bourgogne - Frankrike
10 cl
Fjärde / Fourth
Grillad Piggvarsfilé med variation på kål, kålsmörsås och brandade
Grilled fillet of Turbot served with variation of cabbage, kale butter sauce and brandade
Vin: 2018 Chassagne - Montrachet Clos St Jean, Thomas Morrey
10 cl
Femte / Fifth
Variation av höstäpple med mandelkaka, hasselnötscrumble och äppelsorbet på Värmdöäpplen
Variation of autumn apple with almond cake, hazelnut crumble and apple sorbet
Vin 2004 Rivesaltes Ambré Domaine Gardiés Frankrike
6cl
Pris / Price
1150:- ex Vin/ 2150:- ink Vin