Mors dag meny

 

RRÄTT/ STARTER

Färsk vit sparris med hollandaise och forellrom
Fresh white asparagus with hollandaise sauce and trout roe

VARMRÄTT/ MAIN COURSE

Grillad Helgeflundra med variation på vårprimörer, ramslökssmör och färskpotatis 
Grilled Halibut served with spring primeurs, new potatoes and
ramson butter

DESSERT

Inkokta rabarber med vit choklad-och kardemumma créme, karamelliserad smördeg samt rabarbersorbet
Rhubarbs with white chocolate and cardamon créme, caramelizede pastry and rhubarb sorbet 

Tre rätter 795:-
Förrätt och varmrätt 670:-
Varmrätt och dessert 595:-

Förrätter / Starters
Kalix löjrom med syrad grädde, rödlök och nystekt boveteblini
Bleak roe from Kalix with soured cream, red onion and butter fried buck weat blini  30g 550:-  60g 1050:-

Flatostron från Havstensund 
Oysters from Havstensund 72:-/st 

Varmrätter / Main courses

Pocherad Marulk med forellrom och Champagnesås
Poached Monkfish with trout roe and Champagne sauce 445:-

Parmesangratinerad med kammusslor och Champagnesås
Gratinated with parmesan cheese, scallops and Champagne sauce  645:-
 
Desserter / Desserts

Varma hjortron med vaniljglass och mandelkaka
Warm cloudberries with vanilla ice cream and almond cake  155:-

Crème Brûlée
Crème Brûlée  110:-
Mini/ 79:-