Monday 27/1

STARTERS

Sallad med räkor, vaktelägg, picklad rödlök och Rhode Island
Salad with prawns, quails eggs, pickled red onion and Rhode Island dressing  145:-

Nubbesill på Danskt rågbröd
Smörrebrød of Danish rye bread with matjes herring, potatoes, onion and kaviar dressing  115:-

MAIN COURSES

Grillad helgeflundra med broccoletti och örthollandaise
Grilled Halibut with steamed broccoletti and herb hollandaise  355:-

Västerbottensgratinerad rödtunga med brynt karl johansvamp, sauterad spenat och Champagnesås
Västerbotten cheese gratinated fillets of Witch with browned porcini mushrooms,
sauteed spinach and Champagne sauce  350:-

Kokt Västerhavstorsk med blomkålscrèrme och alspånsrökt bacon
Steamed West-Sea Cod with cauliflower crème and alder smoked chunky bacon  275:-

DESSERT

Äppelsorbet med kakaobönsflarn
Apple sorbet with cocoa bean tuile 79:-