Friday 6/12

STARTERS

Sallad med räkor, inlagd citron och wasabimajonnäs
Salad with prawns, pickled lemon and wasabi mayonnaise  145:-

Nubbesill serverad med kaviardressing på Danskt rågbröd
Smørrebrød of Danish rye bread with matjes herring, sliced potatoes,
red onion and kaviar dressing  115:-

MAIN COURSES

Parmesangratinerad filé av Hjälmaregös med brynta trattkantareller och Champagnesås
Gratinated fillet of Pike Perch with parmesan, browned funnel chanterelles and
Champagne sauce  355:-

Grillad helgeflundra med ångad broccoletti och örthollandaise
  Grilled Halibut with steamed broccoletti and herb hollandaise  350:-

Ugnsbakad fjällrödingfilé med skaldjurspolenta och skaldjurssås
Baket fillet of Arctic Char with shellfish polenta and shellfish sauce  275-

DESSERT

Toffeeglass med mandelflarn
Toffee ice cream with almond tuile  79:-