Friday 18/10 - Internationella Champagnedagen

RRÄTTER/ STARTERS

Skaldjurscocktail med ärtcrème, bakade cocktailtomater,
picklad gurka och hjärtsallad
   Seafood cocktail with green pea crème, baked cocktail tomatoes and
baby gem lettuce 155:-

Soppa på skogschampinjon med äpple och Västerbottenscrisp
            Soup of chetsnut mushrooms with apple and Västerbotten cheese crisps 99:-

VARMRÄTTER/ MAIN COURSES

Kokt Hjälmaregös med handskalade räkor, ägg och smält smör
Steamed Pike-Perch with hand pealed prawns, eggs and melted butter 360:-

Ugnsbakad Västerhavstorsk med gräddkokt savoykål och regnbågsrom
Baked West Sea Cod with cream cooked savoy cabbage and trout roe 325:-

Wasabi- och soyabakad rökt lax med picklad ingefära och yuzusmörsås
Wasabi and soya baked smoked salmon with pickled ginger and
yuzu butter sauce 305:-

DESSERT

Bakad choklad med hasselnötter, mandel, inkokta körsbär och
ljus chokladmousse
Baked chocolate with hazelnuts, almonds, preserved cherries and
milk chocolate mousse 79:-