Monday 17/12

STARTERS

Färskrökt lax med rödbetscarpaccio, pepparrotscrème och Västerbottenscrisp
 Freshly smoked salmon with beetroot carpaccio, horseradish cream and Västerbotten cheese crisps 145:-

Soppa på jordärtsskocka med tryffel och sakurakrasse
 Soup of Jerusalem artichoke with truffle and sakura cress 99:-

MAIN COURSES

Pocherad rödtunga med sauterad spenat och Champagnesås
 Poached fillets of Witch with sauteed spinach and Champagne sauce 355:-

Ångad Västerhavstorsk med picklade rödbetor, kapris och brynt smör
  Steamed West-Sea Cod with pickled beets, capers and browned butter 305:-

Grillad fjällröding med smörkokta sockerärtor och äppelcoleslaw
Grilled Arctic Char with butter braised snow peas and apple coleslaw 265:-

DESSERT

Passiosnfruktsmousse med mango och granatäpple
 Passion fruit mousse with mango and pomegranate 79:-