Tuesday 20/8

STARTERS

Grillad toast med gräddstuvade kantareller och ängssyresallad
  Grilled toast with cream stewed chanterelle mushrooms and red sorrel salad  145:-

Kräftsoppa med kryddostgrädde och äpple
 Crayfish soup with spiced cheese cream and apple  99:- 

MAIN COURSES

Pocherad helgeflundra med kräftstjärtar, dill och Champagnesås
Poached Halibut with crayfish tails, dill and Champagne sauce  355:-

Grillad Hjälmaregös med smörkokta sockerärtor och forellromshollandaise
      Grilled fillet of Pike-Perch from lake Hjälmaren with butter braised snow peas and trout roe hollandaise 350:-

Kokt Västerhavstorsk med ångad broccoletti och Sandefjordssås
Steamed West-Sea Cod with steamed broccoletti and Snadefjord sauce 305:-

DESSERT

Krydd- och vinkokta körsbär med vaniljglass
Mulled cherries with vanilla ice cream  79:-