Monday 17/6

RRÄTTER/ STARTERS

Liten silltallrik med tre sorters sill och Västerbottensost
  Mixed herring plate with three pickled herrings and Västerbotten cheese 125:-

Kyld soppa på vit sparris toppad med Champagne, kungskrabba och körvel
   Chilled soup of white asparagus topped with Champagne, king crab and chervil 99:- 

VARMRÄTTER/ MAIN COURSES

Grillad helgeflundra med grön sparris och dijonhollandaise
Grilled Halibut with green asparagus and ijon mustard hollandaise  355:-

Pocherade rödtungsfiléer med sauterad spenat och Champagnesås
      Poached fillets of Witch with sauteed spinach and Champagne sauce  345:-

Ugnsbakad rödingfilé med ångad broccoletti och sikromscrème
Baked fillet of Char with steamed broccoletti and whitefish roe crème  265:-

DESSERT

Havtornssorbet med svenska jordgubbar och kakaobönsflarn
Buckthorn sorbet with Swedish strawberries and cocoa bean tuile  79:-