À la carte menu

Please note that for parties from 8 persons to 20 a differnet menu apply,
Please contact the restaurant for more information.

Soppor/ Soups
Hummersoppa med hummerkött, forellrom och hummermajonnäs
Lobster soup with lobster meat, trout roe and lobster mayonnaise
Stor/large 265:-
Liten/small 165:-
Förrätter/ Starters
Störrom - Serverad med smörstekt toast - Oscetra, Anna Dutch Gold, Holland
Sturgeon Caviar – Served with butter fried toast
28g 990:-
Löjrom med syrad grädde, rödlök och smörstekt brioche - 45g
Bleak roe with soured cream, red onion and butter brioche
360:-
Halstrade Kammusslor med mandelcrème, chorizo- och mandelcrisp, picklad kålrabbi och chorizoskum
Seared Scallops with almond cream, chorizo and almond crumbs, pickled kohlrabi and chorizo foam
245:-
Ceviche på gös med havtornscrème, chili, sesam, gurka samt friterat rispapper
Ceviche of Pike Perch with sea buckthorn cream, chili, cucumber, sesame and deep fried rice paper
195:-
Handfiléad kryddsill från Klädesholmen med konfitbakad äggula, gräslök, dill, rödlök, gräddfil, potatis och brynt smör
Spiced herring from Klädesholmen, egg yolk confit, chives, dill and red onion, sour cream, potatoes and browned butter
175:-
Sjötunga/ Sole
Fricassé på sjötunga, piggvar, hummer och kammusslor i Champagnesås
Fricassee of Sole, Turbot, Lobster and Scallops in Champagne sauce
695:-
Sjötunga Meunière
Sole Meunière
695:-
Grillad hel med smörstekt blandsvamp, gräslökshollandaise
Grilled on the bone with butter fried forest mushrooms and chive hollandaise
695:-
Pocherad hel serverad med forellrom och Champagnesås
Poached on the bone served with trout roe and Champagne sauce
695:-
Piggvar/ Turbot
Kokt Piggvar i bit med potatisterrine, pepparrotscreme, picklad svamp och silverlök
Steamed turbot on the bone with potato terrine, horseradish cream and pickled mushrooms and silver onions
645:-
Grillad Piggvarsfilé med variation på kål, kålsmörsås och brandade
Grilled turbot fillet with variation of cabbage, kale butter sauce and brandade
645:-
Parmesangratinerad med kammusslor och Champagnesås
Gratinated with parmesan cheese, scallops and Champagne sauce
645:-
Lax/ Salmon
Grillad med grön bellaverde, konfiterad portabello, krasse och hollandaise
Grilled Salmon with bellaverde, portabello confit, bleak roe, cress and hollandaise sauce
335:-
Parmesangratinerade laxqueneller med sauterad spenat och Champagnesås
Parmesan gratinated Salmon quenelles with sautéed spinach and Champagne sauce
295:-
Kammusslor/ Scallops
Grillade Kammusslor med forellrom och dragonsmörsås
Grilled King Scallops with trout roe and tarragon butter sauce
435:-
Marulk/ Monkfish
Pocherad Marulk med forellrom och Champagnesås
Poached Monkfish with trout roe and Champagne sauce
445:-
Wedholms Kött
Rödvinsbrässerad oxkind serverad med sotad bellaverdebroccoli, skysås, friterat potatiscrust samt jordärtskockscrème
Red wine braised Beef cheek served with charred bellaverde broccoli, potato crust, red wine sauce and a potato and Jerusalem artichoke crème
365:-
Wedholms Vegetariska
Svampravioli serverad med jordärtskockscrème, smörstekta kastanjechampinjoner, friséesallad samt friterat lök- och kålcrust
Mushroom ravioli served with Jerusalem artichoke crème, butter fried chestnut mushrooms, curly endive and deep fried onion and kale crust
235:-
Desserter/ Desserts
Flamberad vit persika med mörk romglass, pistagenötter och hasselnötskaka
White Peach flambée served with dark rhum ice cream, pistachios and hazelnut cake
175:-
Variation av höstäpple med mandelkaka, hasselnötscrumble och äppelsorbet på Värmdöäpplen
Variation of autumn apple with almond cake, hazelnut crumble and apple sorbet
165:-
Varma hjortron med vaniljglass och mandelflarn
Warm cloudberries with vanilla ice cream and almond tuile
155:-
Chokladbrownie med romcrème, honeycomb, saltmaräng och sorbet på Viktoriaplommon
Chokolate brownie with rum creme, honeycomb, salt meringue and plum sorbet
135:-
Crème Brûlée
Crème Brûlée
110:-
Mini/ 79:-
En bit ost från Arla Unika, fråga din servitris om separat ostmeny
One piece of cheese from our cheese board, ask for separate menu for information
45:-/ bit