Fredag 26/6

 

Fredag 26/6

 

  FÖRRÄTTER/ STARTER

Rökt lax med örtcrème fraiche och sommarprimörer
Smoked salomon with crème fraiche and summer primeur 135:-

Grillad Tysk vit sparris med brynt smörvinägrett, ängssyra och rostade nötter
Grilled German white asparagus with whisked browned vinaigrette, sorrel and toasted nuts 145:-

 

VARMRÄTTER/ MAIN COURSES

Ugnsbakad rödingfilè med dill, räkor, spenat och Champagnesås
Owen baked Char with dill, shrimps, spinach and Champagne sauce 305:-

Grillad marulk med sockerärtor och schalottenlökshollandaise     
Grilled Munk fish with snow peas and shallot onion hollandaise   345:-

 

 

DESSERT

Jordgubbskompott med fläderblomsgele och vaniljglass
Strawberry compote with elder flower jelly and vanilla ice cream  79:-

 

VID SIDAN AV/ ON THE SIDE

Smörkokta sockerärtor, sauterad spenat eller sidsallad
Butter braised snow peas, sauted spinach or side salad  50:-