Wedholms avsmakningsmeny

Gäller för samtliga i sällskapet fram till kl 21.00.
  

First/ Första
Crème Ninon toppad med Champagne samt en hummer och räktoast
Crème Ninon topped with Champagne and a lobster and prawn toast smoked char with cured cucumber, granny smith vinaigrette and mustard smetana
Vin: Charles Heidsieck Brut Réserve, Champagne, Frankrike
18 cl
Second/ Andra
Halstrade kammusslor med sommarprimörer och ljus hummersås
Seared king scallops with summer primeurs and light lobster sauce
Third / Tredje
Pocherad Sjötunga med scampi och basilikasås
Poached Sole with scampi and basil sauce
Vin: 2014 Sattlerhof, Kranachberg Sauvignon Blanc, Südsteiermark, Österrike
10 cl
Fourth / Fjärde
Grillad Hälleflundra med smörkokta sockerärtor och schalottenlökshollandaise
Grilled Halibut with butter braised snow peas and shallot onion hollandaise
Vin: 2013 Shug, Chardonnay Caneros , Kalifornien USA
10 cl
Fifth / Femte
En bit utvald ost med kvittenmarmelad
A selected piece of seasonal cheese with quince jam
Vin: 2011 Thann Pinot Gris, Domaine Zind Humbrecht, Alsace
6 cl
Sixth / Sjätte
Marängkaka med kokosglass
Meringue cake with coconut ice creamCrème brûlée with berries
,Crème brûlée och bärsallad
Crème brûlée with berries
Vin: 2011 Vin de Constance Klein Constanctia, Syd Afrika
6 cl
Pris / Price
1050:- / 1850:- with wine package