Friday 20/4

RRÄTTER/ STARTERS

Soppa på vårens första nässlor med vaktelägg och varmrökt lax
  Soup of primeur nettles with quails eggs and heat smoked salmon  99:-

 Tysk vit sparris med forellrom, hollandaise och körvel
 German white asparagus with trout roe, hollandaise and chervil 145:-
  

VARMRÄTTER/ MAIN COURSES

Pocherad Helgeflundra med räkor, dill och Champagnesås
 Poached Halibut with prawns, dill and Champagne sauce 355:-

Kokt Västerhavstorsk med gubbröra, brynt smör samt
sauterad purjo- och rödlök  
Steamed West Sea Cod with creamy anchovy and egg salad, browned butter
and sauteed mixed onions  305:-

Grillad Jämtlandsröding med sockerärtor och ramslökshollandaise
Grilled fillet of Char with snow peas and ramson hollandaise 250:-
  

DESSERT

Chokladmousse med räronsorbet och chokladkassmulor
Chocolate mousse with pear sorbet and chocolate cookie crumbs 79:-

Färskmalet bryggkaffe och petit four
Freshly ground filter coffee and petit four 60:-