Tasting menu

Available for the whole party until 9pm 

Första/ First
Smörstekt kammussla med Jordärtskocks- och potatispuré samt en sås av tryffel och parmesan
Butter fried king scallops with puré of Jerusalem artichoke and poatoes and a truffle and parmesan sauce
Vin: Charles Heidsieck Brut Réserve, Champagne, Frankrike
18cl
Andra/ Second
Lätthalstrad laxrygg, cruditet på röd och svart rättika, gurka, limevinegrette, yuzurostade sesamfrön samt en soyamajonnäs
Lightly seared back of salmon served with a cruditet of black and white radish, cucumber , lime vinaigrette, yuzu roasted sesame seeds and a soy sauce mayonnaise
Vin: 2015 Haus Klosterberg Riesling Trocken Markus Molitor, Mosel-Saar-Ruwer,Tyskland
10cl
Third / Tredje
Pocherad Sjötunga med forellrom och Champagnesås
Poached Sole with trout roe and Champagne sauce
Vin: 2014 Sattlerhof, Kranachberg Sauvignon Blanc, Südsteiermark, Österrike
10 cl
Fourth / Fjärde
Grillad Piggvar i bit med smörkokta sockerärtor och Schalottenlökshollandaise
Grilled Turbot on the bone with butter braised snow peas and Shallot onion hollandaise
Vin: 2013 Shug, Chardonnay Caneros , Kalifornien USA
10 cl
Fifth / Femte
En bit utvald ost med kvittenmarmelad
A selected piece of seasonal cheese with quince jam
Vin: 2011 Thann Pinot Gris, Domaine Zind Humbrecht, Alsace
6 cl
Sixth / Sjätte
Varm ananas med Verjus och honungssås
Warm pineapple with Verjus and honey sauce
Fikon och mustcovadoglass med rostade macadamianötter
Fig and muscovado ice cream with roasted macadamia nuts
Ljus chokladpastej med sesamflarn
Light chocolate paté with sesame tuile
Vin: 2011 Brumaire Novembre, Alain Brumont, Pacherenc-du-vic-Bilh, Madiran, Fankrike
6cl
Pris / Price
1100:- / 1900:- with wine package