Tasting menu

Available for the whole party until 9pm 

First/ Första
Sesam och vallmorökt rödingfilé med picklad ingefärsgurka och citronyoghurt
Sesame and poppy smoked fillet of char with pickled ginger cucumber and lemon yoghurt
Vin: Charles Heidsieck Brut Réserve, Champagne, Frankrike
18 cl
Second/ Andra
Halstrad kammussla med vit portvinsstuvad skogssvamp och äppelsallad
Seared king scallops with white portwine stewed forest mushrooms and an apple salad
Third / Tredje
Pocherad Sjötunga med forellrom och Champagnesås
Poached Sole with trout roe and Champagne sauce
Vin: 2014 Sattlerhof, Kranachberg Sauvignon Blanc, Südsteiermark, Österrike
10 cl
Fourth / Fjärde
Grillad Piggvar i bit med smörkokta sockerärtor och Schalottenlökshollandaise
Grilled Turbot on the bone with butter braised snow peas and Shallot onion hollandaise
Vin: 2013 Shug, Chardonnay Caneros , Kalifornien USA
10 cl
Fifth / Femte
En bit utvald ost med kvittenmarmelad
A selected piece of seasonal cheese with quince jam
Vin: 2011 Thann Pinot Gris, Domaine Zind Humbrecht, Alsace
6 cl
Sixth / Sjätte
Crème brûlée med krydd och-rödvinskokta bigarråer
Mini crème brûlée with mulled cherries
Granny Smithglass med Discovery gelé,
Granny Smith ice cream with Discovery gelly
Mocca chokladkaka med rostad vit choklad
Mocca chocolate cake with roasted white chocolate
Vin: 2011 Brumaire Novembre, Alain Brumont, Pacherenc-du-vic-Bilh, Madiran, Fankrike
6cl
Pris / Price
1100:- / 1900:- with wine package