Friday 22/9

RRÄTTER/ STARTERS

Sallad med varmrökt lax, vaktelägg och honungssenapssås
Salad with heat smoked salmon, quails eggs and honey mustard sauce  145:- 

Fänkålssoppa med sikrom
Fennel soup with whitefish roe  99:- 
  

VARMRÄTTER/ MAIN COURSES

Grillad slätvarsfilé med smörkokta sockerärtor och räkhollandaise
 Grilled fillet of Brill with butter braised snow peas and prawn hollandaise  355:-

Pocherad filé av Hjälmargös med forellrom och Champagnesås
 Poached  fillet of Pike Perch from lake Hjälmaren with trout roe and Champagne sauce 350:-

Ugnsstekt Jämtländsk rödingfilé med edamamebönor och höstsvampsås
Roast fillet of Char from Jämtland served with edamame beans and
autumn mushroom sauce 245:-
  

DESSERT/ DESSERT

Kokosmarängkaka med kokosglass
 Coconut meringue cake with coconut ice cream  79:-