Monday 24/4

 STARTERS

Matjessill från Norröna med örtgräddfil, rödbetor och picklad rödlök
Matjes herring from Norröna with herb sour cream, beetroots and
pickled red onion  115:-

Soppa på späda örtblad med bondbönor och vit sparris
 Soup of baby herb leaves with broad beans and white asparagus  98:-

MAIN COURSES

Grillad helgeflundra från Nordostatlanten med
smörkokta sockerärtor och Dijonhollandaise
      Grilled Halibut from the North East Atlantic with butter braised snow peas and Dijon mustard hollandaise  355:-

Pocherade rödtungsfiléer med spenat och Champagnesås
Poached fillets of Witch with sauteed spinach and Champagne sauce  345:-

Kokt Västerhavstorsk med rostade rödbetor och kapriscrème
     Steamed West Sea Cod with roasted beetroots and caper crème  305:-

DESSERT

Rabarberkompott med vaniljglass och hasselnötsflarn
 Rhubarb compote with vanilla ice cream and hazelnut tuile  79:-