Friday 17/11

RRÄTTER/ STARTERS

Nubbesill på Danskt rågbröd
 Small sandwich with matjes herring, potato, chives, red onion on
Danish rye bread  145:- 

Ljus hummersoppa med Västerbottensgrädde
Lobster soup with Västerbotten cheese cream  99:- 
  

VARMRÄTTER/ MAIN COURSES

Grillad helgeflundra med rostad blomkål, picklad rödlök och sikromscrème
 Grilled Halibut with roasted cauliflower, pickled red onion and
whitefish roe crème 355:-

Pocherad gösfilé med brynta kantareller och Champagnesås
  Poached fillet of Pike Perch with browned chanterelle mushrooms and
Champagne sauce 335:-

Ugnsbakad Jämtländsk rödingfilé med räkor, dill och skaldjurssås
   Baked fillet of Char with prawns, dill and seafood sauce 255:-
  

DESSERT

Caramellglass med mandel flarn
  Caramel ice cream with almond tuile79:-